Lakások finanszírozása

Antal Éva vagyok, közel 10 éve foglalkozom független pénzügyi tanácsadással.

Szentesen születtem, itt jártam ki a gimnáziumot, de az érettségi után Budapesten tanultam tovább, és ott is kezdtem el dolgozni.

9 év után, 2017-ben tértem vissza Szentesre és sikerült megvalósítanom egy korábbi célomat: megnyitni az irodámat a szülővárosomban és kiépíteni Szentesen és vonzáskörzetében egy minőségi pénzügyi szolgáltatást.

Mindig is prioritásnak tartottam az ezirányú tudatosságot, és fontos számomra, hogy az ügyfeleim lássák, valóban létezik mindent átfogó, teljeskörű pénzügyi tanácsadás.

Szeretném, hogy szolgáltatásunk segítségével minél többen lehetőséget kapjanak arra, hogy objektíven tudjanak döntéseket hozni az életüket nagyban befolyásoló pénzügyi témákkal kapcsolatban.

A female hand operating a calculator in front of a Villa house model

Új ingatlan vásárlása esetén az alábbiakban tudunk segíteni, melyek tapasztalataink szerint nagyban megkönnyítik a vásárlás előtt állók életét:

1.       Az új ingatlannal kapcsolatos állami támogatások bemutatása és az ezzel kapcsolatos ügyintézés

2.       Hiteligények felmérése (bank és hiteltípus kiválasztása) és teljeskörű hitelügyintézés

3.       Szükség esetén megfelelő lakásbiztosítás kiválasztása és megkötése

Business team present. Professional investor working new startup project. Finance meeting.

A szorosan idekapcsolódó állami támogatások a teljesség igénye nélkül:

  • CSOK – vissza nem térítendő otthonteremtési kedvezmény, melyet új ingatlan építéséhez / új vagy használt ingatlan vásárlásához, vagy bővítéséhez lehet igénybe venni tervezett vagy meglévő gyermekek után.
  • Otthonteremtési kamattámogatott hitel – a vissza nem térítendő CSOK mellé kamattámogatott hitel is igénybe vehető, melynek államilag garantált éves kamata 3%. Újépítésű és használt ingatlanra is egyaránt igénybe vehető.
  • Babaváró kölcsön – kamatmentes, szabadfelhasználású kölcsön (tehát szorosan nem kapcsolódik az új építésű ingatlan vásárlásához), amely 10 millió forint hitelösszegig igényelhető gyermekvállalást tervező házaspárok részére

Szolgáltatásunk díjmentes, valamint minden ügyfelünkkel és leendő ügyfelünkkel személyre szabott konzultáció keretein belül beszéljük át a lehetőségeiket a legjobb döntés meghozatala, valamint a gyors és zökkenőmentes ügyintézés érdekében.

Antal Éva

Fiókvezető

antal.eva@ovb.hu
+3630 553 0904

6600 Szentes, Kossuth tér 3. 1. emelet

ügyfélfogadás előzetes időpontegyeztetést követően

telefonon 9:00-19:00

www.ovb.hu